Konemyynti

Koneet kovaan käyttöön

Meiltä saat kattavan valikoiman traktoreita ja työkoneita saman katon alta Mikkelissä! Meiltä saat uudet New Holland ja Case IH -traktorit ja puimurit Etelä-Savon alueella. Lisäksi olemme virallinen jälleenmyyjä Zetor ja Deutz-Fahr -traktoreille Etelä-Savon ja Itä-Suomen alueella.

Konemyyntimme palvelee myös Savonlinnassa osoitteessa Satelliittikatu 16 erikseen sovittaessa, ota yhteyttä Matti Gröhn puh. 0440 321 761.

Deutz-Fahr

Saksalainen Deutz-Fahr on kehittänyt traktoreita yli 100 vuotta ja on tunnettu toimintavarmuudestaan ja pitkäikäisyydestään. Uusimman sukupolven Deutz-Fahr tuotteet ovat tunnettuja modernista teknologiasta, polttoainetaloudellisuudesta, kuljettajaystävällisyydestä ja palkitusta muotoilusta.

Zetor

Zetor on moderni, toimintavarma traktori joka yllättää useimmat positiivisesti! Aikana jolloin monet tuotemerkit ovat siirtäneet pienten ja keskisuurten traktoreiden valmistuksen pois Euroopasta, on Zetor valinnut toisen tien. Koko tuotanto on omissa käsissä Tsekeissä, missä korkealaatuisella metalliteollisuudella on pitkät perinteet.

New Holland

Maatalouskäyttöön olevia tuotteita ovat mm. traktorit, leikkuupuimuimurit ja paalaimet. Traktorimallisto kattaa tarpeet maatalouden ja urakoinnin tarpeisiin, niin kooltaan kuin tehoiltaan. Traktorimallisto kattaa teholuokat Boomerin 38 hevosvoimasta T9:n 669 hevosvoimaan asti!

Case IH

Mallisto kattaa traktorit maatalouteen ja urakointiin teholuokissa 76-670 hevosvoimaa. Mallistoon kuuluu myös paalaimet ja puimurit. Voit tutustua tarkemmin koko valikoimaan maahantuojan sivuilla alta löytyvästä linkistä!

Työkoneet ja laitteet

Traktoreiden lisäksi löydät saman katon alta laajan valikoiman erilaisia työkoneita maa- ja metsätalouden sekä urakoinnin tarpeisiin. Valikoimistamme löytyy mm. erilaiset perävaunut, kuormaimet, nostolaitteet ja lumilingot.

Edustuksistamme laajimman valikoiman tarjoaa tällä hetkellä Kverneland, nurmityökoneista aina jo legendaarisiin kyntöauroihin. Vahvuutenamme on vuosien kokemus edustamistamme laitteista, hyvänä esimerkkinä olemme edustaneet Farmi Forestin -tuotteita jo vuodesta 1992!

Vaihtokoneet

Ei uutta hakusessa tällä erää? Meillä on myös kattava valikoima käytettyjä traktoreita, kaivinkoneita ja muita työkoneita! Tutustu käytettyjen koneidemme valikoimaan Mascuksessa!

Sinua palvelee

Eero Immonen

Konemyynti

  • 0440 321 732
  • eero.immonen@etukone.fi
Matti Gröhn

Konemyynti

  • 0440 321 761
  • matti.grohn@etukone.fi
Raino Kinnunen

Konemyynti

  • 0440 321 779
  • raino.kinnunen@etukone.fi