IKH on the Road 2021 -KONEMIES-kiertue ma 25.10

Tule ja hyödynnä kiertuetarjoukset ja tutustu tuotteisiin asiantuntijoiden opastamana komeassa rekassa!

Konemies-kiertueella esitellään mm. Finncont-polttoainesäiliöitä, HiKOKI-akkukoneita, IKH työkaluvaunuja, työvaloja ja työmaavalaisimia, Rato-aggregaatteja, teräksisiä hydrauliöljysäiliöitä sekä Mato-tuotteita. Tuotteisto on suunnattu erilaisten työkoneiden käyttäjille – teet sillä sitten mitä työtä tahansa!

Luvassa on mahtavia kiertuetarjouksia ja paikkakuntakohtaisesti tarjoilua! HiKOKI on paikalla omalla demo-kalustollaan asiantuntijoineen. Finncont-tuotteita esittelee heidän tehtaan edustaja. Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus hyödyntää esittelijöiden asiantuntemus – tai poikkea muuten vaan katsastamaan mitä paikan päältä löytyy.

Katso lehti-ilmoitus »

Huom! Tarjoukset voimassa ainoastaan kiertuepäivänä IKH on the ROAD -esittelyrekasta. Maanantaina 25.10

Koronaan liittyvät turvaohjeet

Huolehditaan yhdessä kaikkien turvallisuudesta, joten huomioithan nämä asiat:

  • Turvaetäisyys min. 2 metriä. Henkilökunta käyttää maskeja.
  • Maskeja ja käsidesiä saatavana paikan päällä. Suosittelemme maskien käyttöä.
  • Tulethan paikalle vain terveenä.