Olemme mukana Farmari 2022 maatalousnäyttelyssä

Kaikki mukaan Etukoneen kanssa Farmari 2022 maatalousnäyttelyyn!

Mikkelin Kalevankankaalla järjestetään ainutlaatuinen maa- ja metsätalouden sekä maaseudun suurkatselmus, jossa kohtaavat alan ammattilaiset ja kuluttajat. Näyttely on kokoperheen tapahtuma ja tietenkin myös me olemme koneidemme kanssa menossa mukana.

Farmari 2022 näyttelyssä tutustut näyttävään kotieläinosastoon, kahteen monipuoliseen konekenttään sekä laajaan ja mielenkiintoiseen metsä-, energia- ja eräosastoon. Etukone, Ajanvaunu sekä Autoarina tuovat paikalle nähtäväksi tietenkin laajaa mallistoaan joista löydät varmasti itsellesi sopivan koneen tarpeeseen kuin tarpeeseen. Esillä olevat pienet ja isot koneet tarjoavat paljon katsottavaa. Konekentiltä löytyvät kotieläinteknologiaan, maanmuokkaukseen ja -rakennukseen, viljan kuivaukseen ja investointeihin liittyvät koneet ja laitteet. Työnäytökset kertovat miten koneet käytännössä toimivat.

Olipa tarpeesi iso tai pieni, me lupaamme kertoa sinulle kaiken markkinoiden tämän hetken mielenkiintoisimmista laitteista.

Tuomme paikalle ison kattauksen autoja, traktoreita, metsä- ja maatalouskoneita. Paikalla näyttelyssä asiantuntijamme esittelevät sinulle mielellään nykyaikaisten laitteiden mahdollisuuksia ja uutuuksia. Tietenkään emme voi unohtaa paikalle saapuvaa Suomen ensimmäistä biokaasutraktoria jonka tietenkin löydät Etukoneen osastolta.

Kerromme sinulle miten maataloudessa nykyään hyödynnetään koneita parhaimmilla tavoilla ja millaiset laitteet ovat soveltuvimpia juuri kulloiseenkin tarkoitukseen ja kohteeseen.

Näyttelyssä laajan ulkoalueen lisäksi Farmari -näyttelyn sisäosastot löytyvät Saimaa Stadiumilta jossa on tarjolla niin kädentaitoja, lähiruokaa, yrityksiä ja järjestöjäkin. Ohjelmalavoja löydät sisältä ja ulkoa jotka tarjoavat mielenkiintoista kuunneltavaa ja keskusteltavaa. Näyttelystä jokainen kävijä löytää varmasti mieluisaa katseltavaa ja koettavaa. Tapahtuma on täynnä ammattiasiaa, uutuuksia ja unohtumattomia kokemuksia ja kohtaamisia!

Etukoneen, Autoarinan ja Ajanvaunun henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi Mikkelin Kalevankankaalle 30.6 – 2.7 Farmari 2022 maatalousnäyttelyyn! Tulehan moikkaamaan meitä, olemme palveluksessasi Etukoneen osastolla M115 !!!