Fiorino Cargo

Alk. 17 990 €
FIAT

Ominaisuudet

Tavaratila: jopa 2,8 m3
Kantavuus: jopa 660 kg
Takaovien avautuminen: 180°
Tavaratilan korkeus: 527 mm
Kääntöympyrä: 9,95 m

Muotoilu

Fiorinon ulkoasu noudattaa Fiat Professional -malliston linjaa, säilyttäen silti mallin omaleimaiset piirteet modernilla ja dynaamisella tyylillä.

Keula

Korkeat ajovalot takaavat erinomaisen näkyvyyden ja ovat suojassa törmäyksiltä. Tyylikästä ilmettä korostavat voimakas etupuskuri ja etusäleikkö, joka on saatavana myös hopeanvärisenä.

Liukuovi

Ketteryys on kaupunkiajossa avainasia. Fiorinon sivuliukuovi yhdistyy täydellisesti auton kylkeen, ja ergonomisilla pystykahvoilla se on helppo avata kummallakin kädellä.

Logo

Fiorinon Fiat Professional -logo korostaa sen vahvaa brändi-identiteettiä omassa kokoluokassaan.

Sisätilat

Kääntyvä väliseinä

Käytännöllinen kääntyvä väliseinä ja taittuva etumatkustajan istuin (molemmat lisävarusteita), lisäävät tavaratilan pituutta metrillä ja käyttötilavuutta 0,3m3. Pitkienkin tavaroiden kuljettaminen on mahdollista, sillä tavaratilan koko pituus on noin 2,5 m ja käyttötilavuus 2,8 m3.

Kojelauta

Mittariston taustavalaistus parantaa näkyvyyttä

5 V USB-portti

5 V USB-portti on yksi ominaisuuksista, joiden ansiosta ohjaamo toimii todellisena liikkuvana toimistona.

Ohjaamon toiminnot

Fiorinossa on hansikaslokeron lisäksi tilavat säilytyslokerot ja hyödylliset ovilokerot. Sisätilan toiminnallisuutta parantavat kätevä asiakirjateline ja taittuva matkustajan istuin (lisävaruste), jota voidaan käyttää pöytätasona.

Pistorasia tavaratilassa

Tavaratilaan voidaan lisätä käytännöllinen pistorasia.

Sisäkaton valo ja irrotettava kohdevalo

Tavaratila voidaan valaista käytännöllisellä kattolampulla, jota voidaan irrotettuna käyttää taskulamppuna.

Infotainment-järjestelmä

5-tuumaista värillisellä kosketusnäytöllä varustettua Infotainment-järjestelmää (mm. Bluetooth, radio, USB, AUX ja MP3) ohjataan monitoimiohjauspyörän kytkimillä. Tämä teknologia yhdistää myös radion navigaattoriin. Radio CD MP3 ja RADIO DAB ovat myös valittavissa.

Moottorit

Fiorinon MultiJet2 dieselmoottori tarjoaa upean ajomukavuuden, erinomaisen suorituskyvyn, matalat käyttökustannukset ja kulutuksen. ECOJET-versio tarjoaa huomattavasti matalammat kulutus- ja päästötasot, joilla päästään jopa 14 % säästöihin.

• Iskutilavuus: 1248 cm3
• Sylinterien lkm.: 4, rivimoottori
• Polttoainejärjestelmä: Common Rail turboahtimella ja välijäähdyttimellä
• Teho kW (hv) kierr./min: 59 (80) 4000
• Vääntö Nm kierr./min: 200 / 1500
• Päästötaso: Euro 6

Turvallisuus

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, kun työ edellyttää päivittäistä ajamista. Fiorino tarjoaa kaikki varusteet ja järjestelmät, joilla voit parantaa turvallisuuttasi.
ESC

Elektroninen ajovakaudenhallinta-järjestelmä (ESC) hallitsee auton vakautta mahdollisissa tilanteissa, joissa pito menetetään, ja auttaa pitämään auton ohjattavuuden.

Mäkilähtöavustin (Hill Holder)

ESC-järjestelmään integroitu mäkilähtöavustin kytkeytyy automaattisesti päälle mäkilähdöissä. Moottorin ollessa käynnissä, se pitää auton paikoillaan muutaman sekunnin ajan jarrua käyttämättä.

Traction+

Lisävarusteena saatava Traction+ vedonhallintajärjestelmä helpottaa ajoa ja liikkeellelähtöä liukkaissa olosuhteissa (lumella, jäällä, mudassa, jne.). Sen ansiosta veto jakautuu samalle akselille, kun molemmat renkaat luistavat. Vedonhallintajärjestelmä jarruttaa pyörää, jossa on vähiten pitoa ja siirtää vedon pyörälle, jossa on paras pito.

Vakionopeudensäädin

Vakionopeudensäätimen avulla voit asettaa ja säilyttää tasaisen ajonopeuden.