Uusi Scudo

Alk. 38 990 €
FIAT

Aidosti monikäyttöinen hyötyajoneuvo

Sähkö vai diesel? Sinä päätät.

Uudessa Scudo pakettiautossa on kaksi vaihtoehtoa: diesel-moottorinen ja täyssähköinen.

Älykäs kuormaustehokkuus

Huolimatta kompaktista koostaan ja vain 190 cm korkeudestaan, tavaratila on yllättää jopa 6,6 m3 suuruudellaan ja jopa 1400 kg kantavuudellaan.

Tuntuu kuin ajaisit henkilöautoa

Uuden Scudon kanssa tuntuu kuin ajaisi henkilöautoa. Mukava ajoasento ja kompaktius mahdollistavat stressittömän työpäivän myös pidemmillä matkoilla.

Tarvitsemasi joustavuus

Uuden Moduwork-toiminnon ansiosta löydä kaikki vaihtoehdot sisätilojen mukauttamiseen tarpeidesi mukaan. Uusi Scudo tarjoaa tarvittaessa runsaasti tilaa ja lastausratkaisuja, jotka mukautuvat kaikkiin tilanteisiin.

Muotoilu, mukavuus ja ajonautinto

Monipuolinen, antelias ja ketterä uusi Scudo on hyötyajoneuvo, joka tarjoaa kaiken oleellisen jokaiselle työmatkalle. Monipuoliset istuinten ja ohjauspyörän säädöt sekä henkilöautomainen ajoasento tarjoavat maksimaalista mukavuutta pitkilläkin matkoilla.

Moottorit

Kaikille varustetasoille ja pituuksille saatavilla oleva sähkömoottori vie Scudon uudelle ja tinkimättömälle suorituskyvylle. Sen sijaan dieselmoottoreille Scudo tarjoaa laajan moottorivalikoiman yhdistettynä joko 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon.

Teknologia ja turvallisuus

Uudessa Fiat Professional Scudossa voit luottaa teknologioiden ekosysteemiin, joka tukee kuljettajaa tekemään jokaisesta matkasta mahdollisimman turvallisen. Siinä on laajat liitettävyysmahdollisuudet ja infotainment-tekniikoita, jotka ovat välttämättömiä, jotta voit paremmin vastata työsi nykyaikaisiin haasteisiin.