IKH

Toimimme IKH jälleenmyyjänä Mikkelissä

IKH-myymälästämme saa käyttöösi IKH:n yli 50 000 tuotteen valikoiman, joka käsittää niin työkaluja, traktoreiden ja työkoneiden varaosia, tarvikkeita, hydrauliikkaa, työvaatteita, suojaimia, varastointi- ja kiinnitystarvikkeita, ja kemikaaleja. Valikoimaan kuuluu myös perävaunut, renkaat ja akut.

Kattava työvaate- ja jalkine valikoima on nähtävillä ja kokeiltavissa myymälässämme.

Kauttamme saat käyttöösi IKH:n yli 50 000 tuotteen valikoiman, joka käsittää niin työkaluja, traktorien ja työkoneiden varaosia ja tarvikkeita, työvaatteita ja suojaimia kuin hydrauliikkatuotteitakin.

IKH tunnetaan ennen kaikkea asiantuntevasta palvelustaan. Erikoisosaamisen ja valikoiman tunnistaa IKH Työkalut ja Varaosat -merkeistä. Yhteinen IKH-merkki auttaa asiakkaita löytämään palvelut ja kansainvälisesti tunnetut tuotteet.

IKH Työkalut

IKH Työkalut. Johtoajatuksena on tarjota asiantuntevaa palvelua tekeville ihmisille huomioiden niin kuluttajien kuin ammattikäyttäjienkin tarpeet. Laajaan valikoimaan kuuluu mm. käsi-ja sähkötyökalut, puun-ja metallintyöstökoneet, hitsaus- ja paineilmalaitteet, painepesurit, nosto-, sidonta-ja kiinnitystarvikkeet sekä työvaatteet ja suojaimet. Luotettavat merkit, laatu ja asiantunteva palvelu sekä säännöllisesti ilmestyvän suoramarkkinointilehden kanssa ovat IKH Työkalut -ketjun kasvun takana. IKH Tarjouslehti ja Kuvasto ovat IKH Työkalut -ketjun asiakaslehtiä.

IKH Varaosat

Maatalousyrittäjiä ja koneurakoitsijoita palveleva IKH Varaosat on erikoistunut traktorin varaosien, tarvikkeiden ja maatalouskoneiden kulutusosien myyntiin. Valikoimaan kuuluu mm. varaosia yli 2000 traktorimalliin.

Useimmat tuotemerkit ovat kansainvälisesti tunnustettua ensiasennuslaatua. Valikoiman laajuus ja asiantunteva palvelu ovat IKH Varaosat -ketjun tunnusmerkkejä. Kone-ja Traktorimiehen Uutiset ja UrakointiExtra ovat IKH Varaosat -ketjun asiakaslehtiä.

Maatalousrenkaat

IKH:n edustamiin tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Kleber, Petlas, Deestone ja Seha sekä ProMotion ja Levypyörä.

Ota yhteyttä:

Kalervo 0440 321 770

Markus 044 749 9777

Antti 044 493 2919

Terho 0440 321 730