T4S

Uusi kätevä ja pätevä kompakti traktorimallisto tarjoaa ajomukavuutta moneen käyttöön. Eikä hintakaan päätä huimaa.
New Holland

PÄTEVÄ JA KÄTEVÄ

New Holland T4S -traktoreissa moderni tehokkuus ja mukavuus ovat tasapainossa helppokäyttöisyyden ja edullisten käyttökustannusten kanssa.

T4S sopii monenlaisiin tehtäviin sekä maatiloilla että lukemattomissa muissa kohteissa. Polttoainetaloudellisuus ja yksinkertaisen päivittäiset huoltotoimet ja tarkastuskohteet  tekevät traktorin ylläpidosta helppoa ja edullista. Yhtenäinen konepeitto tuo  huoltokohteet helposti esille.

T4S sopii maatilan kevyempien töiden lisäksi mainiosti myös kunnalliskäyttöön ja viherrakentamiseen. Uudet taloudelliset ja vääntävät moottorit sekä viihtyisä ohjaamo tekevät T45-traktorista mukavan kumppanin joka lähtöön huokeaan hankintahintaan.

YKSINKERTAISESTI MUKAVA

T4S-traktorissa  on yhdistetty perinteinen kompaktin traktorin suunnittelu ja moderni ergonomia. Uusi ohjaamo on tämän kokoiseksi traktoriksi hämmästyttävän tilava ja avaran tuntuinen. Ohjaamon 4-pilarinen rakenne mahdollistaa  mainion näkyvyyden joka suuntaan, ja hallintalaitteet on sijoitettu käden ulottuville.

Ilmastointi ja ilmajousitettu istuin ovat saatavana tehtaalta kohtuullisen lisähintaan mukavuutta lisäämään.

KÄTEEN SOPIVAA SUUNNITTELUA

  • Vaihteiston vivut, käsikaasu, hydrauliikan venttiilit, nostolaitteen hallinta, voimanotto ja sähkökatkaisimet on kaikki ryhmitelty luontevasti paikoilleen juuri sinne missä oletatkin niiden olevan.
  • Yksinkertaiset hallintalaitteet nopeuttavat päivttäistä työtä ilman aikaa vievää opiskelua.

AVARAA TILAA

  • Runsas lasipinta-ala avaa huikeat näkymät joka suuntaan.
  • Vakiovarusteinen läpinäkyvä kattoikkuna tekee T4S-traktorista huippuvalinnan tarkkaan etukuormaintyöskentelyyn.
  • A-pilarin suojaan viety pakoputki  viimeistelee esteettömät näkymät.

MUTKATONTA HALLITTAVUUTTA

T4S-malleissa vaihteistoissa on tarjolla mutkatonta käytettävyyttä ja selväpiirteisyyttä kolmena eri  vaihtoehtona, joissa kaikissa maantienopeus on 40 km /h luokkaa.

12X12 - mekaaninen suunnanvaihto
Perusratkaisuna 12x12-vaihteisto on täydellinen valinta yleiskäyttöön. Sen välitykset sopivat hyvin työnopeuksiin ja ajonopeuden hienosäätöön monilla työkoneilla. Perinteinen vankka rakenne tekee siitä oivallisen käyttäjille, jotka hakevat koneeltaan yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä.

12x12 PS - hydraulinen suunnanvaihto
Ohjainpylvääseen sijoitettu hydraulinen suunnanvaihto, Powershuttle, mahdollistaa sujuvan suunnanvaihdon ilman käsien irroittamista ohjauspyörästä. Muuten vaihteisto on rakenteeltaan sama kuin 12+12, eli neljä vaihdetta kolmella nopeusalueella.

20x20 ryömintä - hitaasti mutta tuottavasti
20x20-ryömintävaihteisto on ihanteellinen erikoisviljelyyn, kuten vihannestiloille. Kasvien istuttamisesta tai sadonkorjuusta suoriudutaan uskomattoman hitaalla ryömintänopeudella, joka on nimelliskierroksilla vain 140 m/h. Ryömintä vaihteistossa suunnanvaihto hoidetaan hydraulisesti.

 

HYDRAULIIKKA

Vakiovarusteena on kolme hydrauliikan ulkopuolista venttiiliä, ja nostovoimaakin löytyy verovarsien päissä rapsakat 3000 kg. Nostolaitetta on mukava käyttää Lift-O-Matic pikahallinnalla, jolla nostolaite nousee ja laskee yhtä sivupaneelin katkaisijaa painamalla.

T4S-traktoreissa on hyvät ominaisuudet tuottavaa etukuormainkäyttöä varten. Näkyvyys on esteetön joka suuntaan myös aisat yläasennossa, sillä vakiovarusteena on läpinäkyvä kattoikkuna. Merkittävä etu on myös traktorin luontainen ketteryys sekä matala kokonaiskorkeus, ja hydraulinen suunnanvaihto ratin alla tekee käsittelystä jouhevaa.


T4S Tekniset tiedot