Täyden palvelun
huoltokorjaamo Mikkelissä

Nykyaikainen huoltokorjaamomme Mikkelissä palvelee joustavasti. Koulutetut ammattitaitoiset huoltomiehemme huoltavat traktorit, puimurit ja muut työkoneet.

Olemme valtuutettu Massey Ferguson, New Holland, Case IH, Deutz-Fahr, Zetor ja Weidemann merkkikorjaamo Mikkelissä, palvelemme mielellämme myös muidenkin merkkien omistajia.

Käytössämme on keskitetyssä verkkoportaalissa valmistajien ylläpitämät korjaamokäsikirjat, koneiden tekniset tiedot valmistenumerokohtaisesti sekä huolto- ja kampanjatiedotteet. Myös koneiden huoltomuistiinpanot kirjataan Agritekin järjestelmään, jolloin koneen huoltohistoria säilyy koko koneen käyttöiän.

TOP SERVICE

Olemme tehneet uudistuksia huollossamme ja kuulumme Agritekin suorituskykyisimpään TOP SERVICE -ryhmään. Tällä ryhmällä on tulevaisuudessa parhaimmat edellytykset palvella loppuasiakkaitamme kokonaisvaltaisesti.

LISÄÄ JOUSTAVUUTTA KONEKANTASI YLLÄPITOON

Agritek Top Rahoitus on helppo ja edullinen tapa rahoittaa huollot ja isotkin yllättävät remontit. Agritek Top Rahoitus antaa Sinulle mahdollisuuden teettää koneiden isot huollot ja korjaukset hyvissä ajoin ennen sesonkia, säästää osa- ja työkustannuksissa ja maksaa joustavasti Sinulle sopivissa kuukausierissä.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ:

  Koneen tiedot

  Kuljetus- ja noutopalvelu

  Käytössämme on kuljetuskalusto, jolla pystymme myös tarjoamaan kuljetuspalvelut henkilöautosta aina 14 tn kaivinkoneen kuljettamiseen.
  Kauttamme myös mahdollisuus sijaiskoneeseen huollon yhteydessä.
  Hyvin varusteltu huoltoautomme mahdollistaa huolto- ja korjaustöiden suorittamisen myös asiakkaan luona.

  Kysy lisätietoja:
  Jesse Pylvänäinen
  puh. 0440-321 731
  jesse.pylvanainen@etukone.fi

  tai lähetä oheisella lomakkeella yhteydenottopyyntö.

  Etukone-rahoitus

  Etukone rahoitus on helppo ja joustava tapa jakaa ostoksesi sopiviin kuukausieriin. Voit käyttää avattua tiliä myös jatko-ostoksiin myymälässä ja verkkokaupassa.

  Ensimmäinen laskusi postitetaan ostosta seuraavana kuukautena ja valitset vasta silloin haluamasi maksuvaihtoehdon.

  Etukone rahoituksen avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on heti käyttövalmis. Saat aina 30-60 päivää* kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

  *Lasketaan ostopäivästä ensimmäisen laskun eräpäivään. Ensimmäisen laskun eräpäivä on aina ostokuukautta seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

  Valitse itsellesi sopivin maksuaika ja hae Etukone rahoitus valmiiksi

  Tilin avaaminen tekstiviestillä. Voit avata tilin myös lähettämällä viestin ”Etukone” numeroon 18 311.
  Resurs Bankin asiakaspalvelu vastaa lisäkysymyksiin luotosta puhelinnumerossa 09- 622 4308

  (arkisin klo 8–18). Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostilla asiakaspalvelu@resurs.fi

   

   

  Esimerkkilaskelma 1000 euron ostokselle 12 kk maksuajalla. Ostot 1000 €, luottohinta 1046,80 €, kuukausierä 87,23 €, käsittelymaksu 3,90 €/kk, luottokustannukset yhteensä 46,80 €, vuosikorko 0%, todellinen vuosikorko 4,57 %. Etukone rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank Ab Suomen sivuliike. Yksityisiä tili- ja korttiluottoja sekä yksityislainoja koskevat yleiset ehdot