Täyden palvelun
huoltokorjaamo Mikkelissä

Nykyaikainen huoltokorjaamomme Mikkelissä palvelee joustavasti. Koulutetut ammattitaitoiset huoltomiehemme huoltavat traktorit, puimurit ja muut työkoneet.

Olemme valtuutettu Massey Ferguson, New Holland, Case IH, Deutz-Fahr, Zetor ja Weidemann merkkikorjaamo Mikkelissä, palvelemme mielellämme myös muidenkin merkkien omistajia.

Käytössämme on keskitetyssä verkkoportaalissa valmistajien ylläpitämät korjaamokäsikirjat, koneiden tekniset tiedot valmistenumerokohtaisesti sekä huolto- ja kampanjatiedotteet. Myös koneiden huoltomuistiinpanot kirjataan Agritekin järjestelmään, jolloin koneen huoltohistoria säilyy koko koneen käyttöiän.

TOP SERVICE

Olemme tehneet uudistuksia huollossamme ja kuulumme Agritekin suorituskykyisimpään TOP SERVICE -ryhmään. Tällä ryhmällä on tulevaisuudessa parhaimmat edellytykset palvella loppuasiakkaitamme kokonaisvaltaisesti.

LISÄÄ JOUSTAVUUTTA KONEKANTASI YLLÄPITOON

Agritek Top Rahoitus on helppo ja edullinen tapa rahoittaa huollot ja isotkin yllättävät remontit. Agritek Top Rahoitus antaa Sinulle mahdollisuuden teettää koneiden isot huollot ja korjaukset hyvissä ajoin ennen sesonkia, säästää osa- ja työkustannuksissa ja maksaa joustavasti Sinulle sopivissa kuukausierissä.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ:

  Koneen tiedot

  Kuljetus- ja noutopalvelu

  Käytössämme on kuljetuskalusto, jolla pystymme myös tarjoamaan kuljetuspalvelut henkilöautosta aina 14 tn kaivinkoneen kuljettamiseen.
  Kauttamme myös mahdollisuus sijaiskoneeseen huollon yhteydessä.
  Hyvin varusteltu huoltoautomme mahdollistaa huolto- ja korjaustöiden suorittamisen myös asiakkaan luona.

  Kysy lisätietoja:
  Jesse Pylvänäinen
  puh. 0440-321 731
  jesse.pylvanainen@etukone.fi

  tai lähetä oheisella lomakkeella yhteydenottopyyntö.