Täyden palvelun
huoltokorjaamo Mikkelissä

Nykyaikainen huoltokorjaamomme Mikkelissä palvelee joustavasti. Koulutetut ammattitaitoiset huoltomiehemme huoltavat traktorit, puimurit ja muut työkoneet.

Olemme valtuutettu Massey Ferguson, New Holland, Case IH, Deutz-Fahr, Zetor ja Weidemann merkkikorjaamo Mikkelissä, palvelemme mielellämme myös muidenkin merkkien omistajia.

Käytössämme on keskitetyssä verkkoportaalissa valmistajien ylläpitämät korjaamokäsikirjat, koneiden tekniset tiedot valmistenumerokohtaisesti sekä huolto- ja kampanjatiedotteet. Myös koneiden huoltomuistiinpanot kirjataan Agritekin järjestelmään, jolloin koneen huoltohistoria säilyy koko koneen käyttöiän.

TOP SERVICE

Olemme tehneet uudistuksia huollossamme ja kuulumme Agritekin suorituskykyisimpään TOP SERVICE -ryhmään. Tällä ryhmällä on tulevaisuudessa parhaimmat edellytykset palvella loppuasiakkaitamme kokonaisvaltaisesti.

LISÄÄ JOUSTAVUUTTA KONEKANTASI YLLÄPITOON

Agritek Top Rahoitus on helppo ja edullinen tapa rahoittaa huollot ja isotkin yllättävät remontit. Agritek Top Rahoitus antaa Sinulle mahdollisuuden teettää koneiden isot huollot ja korjaukset hyvissä ajoin ennen sesonkia, säästää osa- ja työkustannuksissa ja maksaa joustavasti Sinulle sopivissa kuukausierissä.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ:

  Koneen tiedot

  Kuljetus- ja noutopalvelu

  Käytössämme on kuljetuskalusto, jolla pystymme myös tarjoamaan kuljetuspalvelut henkilöautosta aina 14 tn kaivinkoneen kuljettamiseen.
  Kauttamme myös mahdollisuus sijaiskoneeseen huollon yhteydessä.
  Hyvin varusteltu huoltoautomme mahdollistaa huolto- ja korjaustöiden suorittamisen myös asiakkaan luona.

  Kysy lisätietoja:
  Jesse Pylvänäinen
  puh. 0440-321 731
  jesse.pylvanainen@etukone.fi

  tai lähetä oheisella lomakkeella yhteydenottopyyntö.

  Etukone-rahoitus

  Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi

  Ostaessasi Huoltorahoituksella, valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

  Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

  HAE LUOTTOA TÄSTÄ

  Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla.

  TILIN AVAAMINEN TEKSTIVIESTILLÄ:

  Voit avata tilin myös lähettämällä viestin ”Etukone” numeroon 18 311.

  Entäpä kustannukset?

  MaksuvaihtoehtoVuosikorkoKäsittelymaksu/kk
  30–60 pv0 %0 €
  12 kk0 %3,90 €
  24 kk12,90 %3,90 €
  48 kk15,00 %3,90 €

  Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. Todellinen vuosikorko: 5,40 %. Luoton kustannukset: 46,80 €. Maksettava yhteensä: 1 547 €. Osamaksuerä/kk: 128,90 €, 12 erää. Huoltorahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  Onko sinulla jo tili?

  Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)

  Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

  Jäikö jokin mietityttämään?

  Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.