Faresin

Faresin Industries pääkonttori sijaitsee Breganzessa Italiassa. Faresin suunnittelee, valmistaa ja myy maailmanlaajuisesti apesekoittimia ja appeen mittaislaitteistoja  karjatalouden käyttöön. Lisäksi valmistukseen kuuluu kurottajat maatalouden ja teollisuuden käyttötarpeisiin.

Faresin on perustettu vuonna 1973 Sante Faresinin toimesta ja yritys yhdistää perinteisen perheyhtiön dynaamiseen kansainväliseen toimintaan.

Faresinin visio on innovoida asiakkaiden päivittäisiä töitä varten. Tämä tehtävä on alkanut yli 40 vuotta sitten halusta kehittää, valmistaa ja myydä teknologisesti edistyneitä koneita maatalouteen, karjatalouteen ja teollisuuteen. Kaikki tekeminen suunnittelusta jälkimarkkinointiin tähtää asiakkaiden turvallisempaan ja helpompaan työhön.

Faresin on kasvanut maailmanlaajuiseksi yritykseksi, mutta kehitystä on aina ohjannut perheomistajuudesta kumpuavat arvot. Pääkonttorin ja valmistuksen pitäminen Breganzessa tähtää paikallisen hyvinvoinnin lisäämiseen samalla tarjoten huippulaatua maailmanlaajuisesti. Faresin uskoo, että ihmiset tekevät eron, tämän takia yritys panostaa työntekijöidensä kouluttamiseen sekä pitkäikäisten suhteiden rakentamiseen kumppanien, asiakkaiden ja toimittajien kanssa.

 

Leader mallisto

Miksi itsekulkeva?

Aika, tarkkuus, polttoaineen kulutus ja mukavuus

Nykypäivän apeteknologia keskittyy muutamaan tärkeään tekijään tehokkuutta nostettaessa: tarvittavaan aikaan ja polttoaineen määrään sekä rehun käyttö. Apesekoitusta tehdessä itsekulkeva voi säästää 50% ajassa verrattuna hinattavaan apevaunuun, jota kuormataan erillisellä kuormaajalla. Polttoainesäästöt per apetonni voivat olla myös merkittäviä.

Paremmat seokset, vähemmän hävikkiä

Itsekulkeva apesekoitin hyödyttää myös rehua, monessakin mielessä. Tarkka lastaus ja sekoitus takaa tasaisemmat ja tarkemmat seokset. Siististi leikattu rehun reuna siilossa vähentää lämpenemisriskiä ja rehuhävikkiä - mainitsemattakaan vähentynyttä työmäärää.

Hinattavien apevaunut

Apevaunu on tärkeä osa karjan ruokintaprosessissa. Se tarjoaa tehokkaan leikkauksen ja sekoituksen, jotka ovat oikean ruokinnan kulmakivat. Vuosien aikana apevaunuista on tullut yleisin teknologia karjan ruokkimiseen.

Apevaunu on tärkein tekijä oikean apeseoksen valmistuksessa. Appeen tulisi olla joka päivä juuri samanlaista sekoituksen ja oikean silpun mitan suhteen. Faresin tarjoaa vaunuissaan nämä ominaisuudet ja laaja mallisto varmistaa oikean vaunun löytymisen jokaiselle tilalle!

Hyvä apevaunu säästää isännän aikaa appeen valmistelussa ja jaossa, mutta mahdollistaa myös eläimen hyvinvoinnin parhaalla mahdollisella appeella.

Kysy lisää myynnistämme

0440-321 732 / Eero Immonen