Myymälä

Myymälästämme löydät kaikki perushuoltoon tarvittavat yleistarvikkeet, kuten kiinnikkeet, kulutusosat, akut, suodattimet, sähkötarvikkeet ja kemikaalit, sekä työvaatteet ja jalkineet.

Myös laaja valikoima työkaluja, hitsaustarvikkeita, puutarhavälineitä löytyy valikoimistamme.

Olipa sinulla tarve vapaa-aikaan tai työhön liittyviin hankintoihin, niin tule tutustumaan myymäläämme.

Alkuperäiset varaosat

Valitsemalla alkuperäiset varaosat varmistat, että koneesi pysyvät alkuperäisinä, turvallisina ja toimivat valmistajan suunnittelemalla tavalla. Etukoneelta varaosat ostamalla saat laadukkaat alkuperäisvaraosat, jotka sopivat parhaiten koneeseesi ja pitävät yllä koneesi kuntoa sekä nostavat sen jälleenmyyntiarvoa.

Alkuperäisvaraosia hyllystä löytyy seuraaviin tuotemerkkeihin: Case IH, New Holland, Ford, Fiat, Massey-Ferguson, Zetor, Deuz-Fahr, Kverneland, Trima ja Weideman.

Ostamalla alkuperäisvaraosia ostat mielenrauhaa.

Hydrauliikkatarvikkeet

Meiltä löytyy myös hydrauliletkujen tekovälineet. Letkuja ja liittimiä on varastotavarana hyllyssä. Teemme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti letkut mukaan odotellessa

 

Etukone-rahoitus

Etukone rahoitus on helppo ja joustava tapa jakaa ostoksesi sopiviin kuukausieriin. Voit käyttää avattua tiliä myös jatko-ostoksiin myymälässä ja verkkokaupassa.

Ensimmäinen laskusi postitetaan ostosta seuraavana kuukautena ja valitset vasta silloin haluamasi maksuvaihtoehdon.

Etukone rahoituksen avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on heti käyttövalmis. Saat aina 30-60 päivää* kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

*Lasketaan ostopäivästä ensimmäisen laskun eräpäivään. Ensimmäisen laskun eräpäivä on aina ostokuukautta seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Valitse itsellesi sopivin maksuaika ja hae Etukone rahoitus valmiiksi

Tilin avaaminen tekstiviestillä. Voit avata tilin myös lähettämällä viestin ”Etukone” numeroon 18 311.
Resurs Bankin asiakaspalvelu vastaa lisäkysymyksiin luotosta puhelinnumerossa 09- 622 4308

(arkisin klo 8–18). Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostilla asiakaspalvelu@resurs.fi

 

 

Esimerkkilaskelma 1000 euron ostokselle 12 kk maksuajalla. Ostot 1000 €, luottohinta 1046,80 €, kuukausierä 87,23 €, käsittelymaksu 3,90 €/kk, luottokustannukset yhteensä 46,80 €, vuosikorko 0%, todellinen vuosikorko 4,57 %. Etukone rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank Ab Suomen sivuliike. Yksityisiä tili- ja korttiluottoja sekä yksityislainoja koskevat yleiset ehdot

Ota yhteyttä:

Kalervo 0440 321 770

Markus 044 749 9777

Antti 044 493 2919

Terho 0440 321 730