Myymälä

Myymälästämme löydät kaikki perushuoltoon vaadittavat yleistarvikkeet, kuten kiinnikkeet, kulutusosat, akut, suodattimet, sähkötarvikkeet ja kemikaalit, sekä työvaatteet ja jalkineet. Alkuperäisvaraosia hyllystä löytyy seuraaviin tuotemerkkeihin: New Holland, Case IH, Massey-Ferguson, Ford, Fiat, Zetor, Deuz-Fahr, Kverneland, Trima ja Weideman.

Toimimme IKH jälleenmyyjänä Mikkelissä

Kauttamme saat käyttöösi IKH:n yli 50 000 tuotteen valikoiman, joka käsittää niin työkaluja, traktorien ja työkoneiden varaosia ja tarvikkeita, työvaatteita ja suojaimia kuin hydrauliikkatuotteitakin.

IKH tunnetaan ennen kaikkea asiantuntevasta palvelustaan. Erikoisosaamisen ja valikoiman tunnistaa IKH Työkalut ja Varaosat -merkeistä. Yhteinen IKH-merkki auttaa asiakkaita löytämään palvelut ja kansainvälisesti tunnetut tuotteet

IKH Työkalut

IKH Työkalut. Johtoajatuksena on tarjota asiantuntevaa palvelua tekeville ihmisille huomioiden niin kuluttajien kuin ammattikäyttäjienkin tarpeet. Laajaan valikoimaan kuuluu mm. käsi- ja sähkötyökalut, puun- ja metallintyöstökoneet, hitsaus- ja paineilmalaitteet, painepesurit, nosto-, sidonta- ja kiinnitystarvikkeet sekä työvaatteet ja suojaimet.
Luotettavat merkit, laatu ja asiantunteva palvelu sekä säännöllisesti ilmestyvän suoramarkkinointilehden kanssa ovat IKH Työkalut –ketjun kasvun takana. IKH Tarjouslehti ja Kuvasto ovat IKH Työkalut -ketjun asiakaslehtiä.

Alkuperäiset varaosat

Valitsemalla alkuperäiset varaosat varmistat, että koneesi pysyvät alkuperäisinä, turvallisina ja toimivat valmistajan suunnittelemalla tavalla. Etukoneelta varaosat ostamalla saat laadukkaat alkuperäisvaraosat, jotka sopivat parhaiten koneeseesi ja pitävät yllä koneesi kuntoa sekä nostavat sen jälleenmyyntiarvoa.

Alkuperäisvaraosia hyllystä löytyy seuraaviin tuotemerkkeihin: Case IH, New Holland, Ford, Fiat, Massey-Ferguson, Zetor, Deuz-Fahr, Kverneland, Trima ja Weideman.

Ostamalla alkuperäisvaraosia ostat mielenrauhaa

IKH Varaosat

Maatalousyrittäjiä ja koneurakoitsijoita palveleva IKH Varaosat on erikoistunut traktorin varaosien, tarvikkeiden ja maatalouskoneiden kulutusosien myyntiin. Valikoimaan kuuluu mm. varaosia yli 2000 traktorimalliin.
Useimmat tuotemerkit ovat kansainvälisesti tunnustettua ensiasennuslaatua. Valikoiman laajuus ja asiantunteva palvelu ovat IKH Varaosat -ketjun tunnusmerkkejä. Kone- ja Traktorimiehen Uutiset ja UrakointiExtra ovat IKH Varaosat -ketjun asiakaslehtiä.

Maatalousrenkaat

IKH:n edustamiin tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Kleber, Petlas, Deestone ja Seha sekä ProMotion ja Levypyörä.

Ota yhteyttä:

Kalervo 0440 321 770

Topi 044 749 9777

Antti 044 493 2919

Terho 0440 321 730