Ducato Electric

Alk. 71 990
FIAT

Fiat Professional esittelee ylpeänä täyssähköpakettiauton, joka on esimerkki teknisistä innovaatioista ja sitoutumisesta ympäristöystävälliseen ajatteluun. Uusi Ducato sähköpakettiauto on paljon enemmän kuin pelkkä pakettiauto. Se on täysin uusi tapa ajatella sähköistä liikkumista.

Fiatin sähköpakettiauto huomioi ympäristön

100 % Ducato, 100 % sähkö. Ducato Electric on pakettiauto ilman kompromisseja, etenkin kun kyse on ympäristöstä. Uusi Ducato Electric vastaa mihin tahansa ammattilaisen tarpeeseen. Suunniteltu ja valmistettu FCA-ryhmän edistyneimpien laatustandardien mukaisesti. Ducato Electric on huippuosaaja, todellinen Fiat Professional.
Ducato, täysin uusi sähköinen pakettiauto tutuilla ominaisuuksilla

Uusi Ducato Electric on parantanut suorituskykyä ja innovaatioita, erityisesti kulutuksen ja kustannusten suhteen. Ducato Electric on täydellinen ratkaisu kaikille yrityksille, jotka arvostavat ympäristön huomioonottavaa sähköistä liikkuvuutta, kustannustehokkuutta alhaista TCO:ta (total cost of ownership). Ducato Electricin asiakkaat hyötyvät myös erilaisista kansallisista verohelpotuksista.

Ducato Electric vie sinut minne tahansa

Ducato Electric tarjoaa uuden käsitteen liikkumiselle. Jokainen Ducato Electricia ajava hyötyy monista kansallisista ja vaihtelevista eduista, kuten helposta pääsystä nopeille kaistoille tai rajoitetuille liikennealueille, varattuun pysäköintiin ja mahdollisiin vapautuksiin erilaisista maksuista. Voit työskennellä missä tahansa, ajaa keskustaan ​​ilman rajoituksia ja mennä juuri sinne, minne työsi sinut viekin.

Sähköauto, joka takaa jopa 360 km autonomiaa

Ducato Electric on ensimmäinen täysin sähköinen Fiat Professional -malli. Sinun tarvitsee vain valita tarpeisiisi sopiva kokoonpano parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Uuden sähkökäyttöisen voimansiirron avulla saat myös Ducaton vahvimman ominaisuuden: luokkansa parhaan tilavuuden (10–17 m3) ja hyötykuormaa jopa 1 950 kg:n kantavuuteen asti.

Toimintamatkan vaihteluväli on 220-360 km (perustuu NEDC-jaksoon) akusta riippuen.

Ducato Electricin lataaminen on helppoa monenlaisten latausjärjestelmien ansiosta: 6.6 kW, 11 kW, 22 kW ja 50 kW pikalataus.

Paras Ducato ikinä

Olemme tehneet tutkimustyötä 40 vuoden ajan älykkäämman tulevaisuuden rakentamiseksi. Tämän myötä E-Ducato on valmis kohtaamaan sähköisen vallankumouksen säilyttämällä hyötykuormaominaisuutensa ja luotettavuutensa, mutta samalla vähentämällä ylläpitokustannuksia.

Kolmen moduulin akku

3 akkumoduulia
235 km toimintamatka
47kWh kapasiteetti

Viiden moduulin akku

5 akkumoduulia
370 km toimintamatka
79kWh kapasiteetti

Tavallinen lataus (AC) 100 % varaukseen

Latausteholla 7kW

3 akkumoduulia: 7h 50min

Pikalataus (AC) 100 % varaukseen

Latausteholla 11kW

3 akkumoduulia: 4h 50min
5 akkumoduulia: 8h 00min

Pikalataus (AC) 100 % varaukseen

Latausteholla 22kW

3 akkumoduulia: 2h 25min
5 akkumoduulia: 4h 00min

Nopea lataus (DC) 80 % varaukseen

Latausteholla 50kW

3 akkumoduulia: 0h 50min
5 akkumoduulia: 1h 25min

Monitoiminäyttö

Monitoiminäyttö tarjoaa lisämukavuutta älykkäillä ominaisuuksilla, kuten kyvyllä ennakoida ajoneuvo vähentämään ilmastointilaitteen vaikutusta akkuun ja ajoittaa päivittäinen lataus hyödyntämään alhaisempia energiakustannuksia.

Ajotilat

Kuljettaja voi valita sopivan ajotavan matkan vaatimustensa mukaisesti säästämällä matkustusetäisyyttä ja optimoimalla suorituskykyä: Normal-tila tarjoaa optimaalisen tasapainon suorituskyvyn ja taloudellisuuden välillä, ECO-tila sopii pitkille matkoille ja Power raskaampaan käyttöön.

E-jarrutus

E-jarrutus hidastaa ajoneuvoa ilman jarrupoljinta. Tässä tilassa e-moottori tuottaa negatiivisen vääntömomentin akun lataamiseksi.

Hidastettu ajotila

Kun lataustaso saavuttaa lähes 0% varauksen, uusi E-Ducato hälyttää kuljettajaa ja aktivoi tietyn ajotilan voimakkaasti heikentyneellä suorituskyvyllä jäljellä olevan toimintamatkan laajentamiseksi.

Turvallisuusominaisuudet

KUOLLEEN KULMAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

Järjestelmä käyttää tutka-antureita (asennettuna takapuskuriin) havaitsemaan vastaantulevat ajoneuvot, jotka eivät ole näkyvissä taustapeilien kuolleen kulman takia. Kuljettajalle ilmoitetaan äänivaroitusten ja sivupeileissä olevien valaistujen kuvakkeiden kautta.

TÄYDELLINEN JARRUJEN OHJAUS

Tutka- ja videotunnistimet tunnistavat, lähestyykö Ducato liian nopeasti toista ajoneuvoa tai suurta estettä tiellään, ja varoittaa tai auttaa kuljettajaa välttämään / lieventämään törmäystä.

SIVUAVAN LIIKENTEEN VALVONTA

Peruutusanturit ilmoittavat, jos ajoneuvoja tai esteitä tulee peruutettaessa tiellesi, vaikka muut ajoneuvot saattavat estää näkymääsi.

KAISTAVAHTI (LDWS, LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM)

Kaistanvaihdon varoitusjärjestelmä kykenee päättelemään, mikäli ajoneuvo on poistumassa ajokaistaltaan, myös huonoissa näkyvyysolosuhteissa. Vaaran uhatessa äänimerkki ja näkyvä varoitusmerkki varoittavat kuljettajaa välittömästä vaaran mahdollisuudesta.

LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS (TSR, TRAFFIC SIGNS RECOGNITION)

Käyttämällä ajoneuvossa olevaa kameraa, TSR avustaa kuljettajaa tunnistaen nopeusrajoitusta koskevat ja ohituksen osoittavat liikennemerkit näyttäen ne mittaritaulunäytöllä kuljettajan varoittamiseksi.

PITKIEN AJOVALOJEN TUNNISTUS (HIGH BEAM RECOGNITION)

Hallitsee ajovalojen kytkeytymistä päälle ja pois, lisäten näkyvyyttä ja vähentäen häikäistymisvaaraa yöajon aikana, tunnistaen automaattisesti vastaantulevat ajoneuvot.
Jopa 360 km:n toimintamatka

Valitse kahdesta akkukokoonpanosta: kolmemoduulinen 47 kWh akku 230 km toimintamatkalla tai viisimoduulinen 79 kWh akku 360 km toimintamatkalla.

Virtaa tien päällä

Uudessa E-Ducato-sähköautossa on neljä erilaista latausvaihtoehtoa älykkäällä latauspistokkeella, joka sopii sekä vaihtovirta- että tasavirta-latauskokoonpanoihin.

Recovery-ominaisuus

Rinnakkaisparistojen arkkitehtuurille on ominaista ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla ajoneuvo voi jatkaa matkaa jopa moduulin vikatilanteessa.

Missä vain, milloin vain

Nauti taloudellisista eduista ja pysäköintivaihtoehdoista, joita on tarjolla sähköisille hyötyajoneuvoille kaupunkien keskustoissa.

MOPAR® CONNECT

Mopar® Connect on täydellinen ratkaisu paitsi E-Ducato-latausten suunnitteluun myös koko ajotoimintojesi hallintaan. Voit seurata jokaista matkaasi, saada apua ongelmiisi, kaikki älypuhelimesi välityksellä.