CH7

CH7.70 puimurin Crossover-konsepti yhdistää kaksoisroottorin hellävaraisen erottelutekniikan tehokkaaseen irtipuintiin puintikelalla
New Holland

CROSSOVER HARVESTING

 

SUORITUSKYKYÄ JA LAADUKASTA VILJAA

 

TWIN ROTOR - KAKSOISROOTTORI

new-holland-leikkuupuimuri-ch7-648-22

Twin Rotor -kaksoisroottori esiteltiin New Holland TF-mallissa jo 1980-luvulla. 3,45 metriä pitkät ja halkaisijaltaan 542 mm roottorit saavat aikaan segmentin suurimman erottelualan. 2,9 m2. Tuloksena aina puhdasta ja laadukasta viljaa.

Roottorit siirtävät viljamassan eteenpäin tehokkaasti ja pehmeästi koko roottorin pituudelta, mikä parantaa erotteluprosessia.

new-holland-leikkuupuimuri-ch7-648-20

Kahdeksan irrotettavaa varstasiltaa tekevät puhdistamisesta ja huollosta helppoa. Varstasillan takaosan saa suljettua, millä estetään roskia kuormittamasta seulastoa etenkin öljykasvien puinnissa.

Roottoriin voi valita kaksi eri nopeutta 400 ja 700 r/min ja tarvittaessa varstasillan pystyy vaihtamaan erikoiskasveja kuten maissia varten.

UUSINTA TEKNOLOGIAA KAUTTA LINJAN

 

TRIPLE CLEAN™ -PUHDISTUS

CH7.70-puimurissa kolmiosainen Triple Clean™ -puhdistus lisää puhdistustehoa 15 %. Viettopinta on pituussuunnassa kaksiosainen, ja viettopinnan tasojen välistä ilma puhaltaa suurimman osan ruumenista ja oljenpätkistä pois jo ennen esiseulaa. Ilmaa puhalletaan siis kolmeen paikkaan: viettopinnan korotetun etuosan välistä, esiseulan alle ja ala- sekä yläseulan läpi.

OPTI-FAN™ -PUHALLIN

 

OPTI-THRESH™ VARSTASILLAN JATKE

Hankausastetta voidaan helposti säätää sadon ja olosuhteiden mukaan. Normaalien puintikelan ja varstasillan säätöjen lisäksi kuljettaja voi säätää patentoitua Opti-Thresh™ -varstasillan jatketta, joka on saranoitu siten, että se voidaan kääntää irti
puintikelasta hankauksen vähentämiseksi.

Suljetussa asennossa varstasillan peitto on täydet 121 astetta. Käännettäessä jatke
auki oljen mureneminen kuivissa olosuhteissa vähenee.

Varstasillan etuosa pystytään vaihtamaan irrottamatta kolakuljetinta siirryttäessä
kasvilajista toiseen. Vaihtamiseen kuluu aikaa ainoastaan 20 minuuttia. Suomessa
koneissa on viljavarstasilta, ja maissin puintia varten toisen varstasillan saa
lisävarusteena.

SMART SIEVE -RINNESEULA

 

HUIPPUTASON OHJAAMO

 

LEIKKUUPÖYTÄ

 

STAGE V UUDEN TEKNOLOGIAN MOOTTORI

 

HUIPPUTASON VARUSTEET