CX7/8

Tehoa ja hallittavuutta joka on toiveena jokaisella viljelijällä ja urakoitsijalla ympäri maailman.
New Holland

PUINTITEHOA JA HALLITTAVUUTTA

 

PUINTIKONEISTO

 

PORRASTETTU PUINTIKELA

New Holland parantaa kaudelle 2020 CX8-sarjan puintitehokkuutta uudella, valinnaisella porrastetulla puintikelalla, jossa varstat on asennettu lohkoihin porrastetusti, eikä perinteiseen tapaan puintikelan leveydeltä suoriin riveihin. Uusi kelatyyppi soveltuu viljoille ja öljykasveilla ja voidaan konfiguroida myös maissille.

Porrastettu puintikelan rakenne takaa materiaalin tasaisen pehmeän virtauksen, mikä pienentää ohjaamon ääntä ja vähentää tukkeumia. Se vaatii 16% vähemmän puintitehoa ja vähentää näin myös polttoaineen kulutusta. Uusi puintikela lisää New Hollandin asiantuntijoiden mukaan leikkuupuimurin kapasiteettia parhaimmillaan 10% erityisesti öljykasveilla. Samalla uusi kelatyyppi on rakenteeltaan entistä kestävämpi.

SEULASTO

 

OHJAAMO

Tyytyväinen ja virkeä kuljettaja jaksaa työskennellä tehokkaasti ja pitkään. New Holland CX7/CX8-puimureiden ohjaamo on todellinen ohjauskeskus. Se on tilava, siinä on enemmän säilytystilaa, automaattinen lämpötilansäätö, jne. Ideaalisesti sijoitetut hallintalaitteet tekevät ajosta nautinnon.

Monitoimihallinta
Pöydän hallinnalla on suurin vaikutus puimurin toimintaan pellolla. Monitoimihallintavivulla hallitaan pöydän sekä kelan laskua ja nostoa, pöydän kallistusta ja kevennystä, sängenkorkeutta ja kelan nopeutta.

Pysy ajan tasalla
Intelliview IV™ -värimonitori kertoo kuljettajalle puimurin kaikki säädöt ja käyttötiedot. IntelliViewIV™ monitorin eri näytöillä liikut helposti koskettamalla näyttöä. CX7/CX8-puimureissa on kehittynyt esisäätöjärjestelmä, jolla optimoidaan puimurin säädöt eri olosuhteisiin. Säätöjä voidaan lisätä ja muuttaa milloin tahansa. Esisäädöissä voidaan huomioida lako-/pystyvilja, mäkisyys, päisteet jne. Esisäädöt vaikuttavat seuraaviin puimurin toimintoihin: laonnostokelan nopeus ja korkeus, puintikelan nopeus ja puintiväli, seulaston säädöt ja tuulen nopeus.

Täsmäviljely
New Hollandin täsmäviljely PLM käyttää hyväkseen CX7/CX8-puimurin elektronisia komponentteja. IntelliView-monitori ja ohjelmisto ovat osa järjestelmää. Kerätty tieto voidaan siirtää helposti kotitietokoneelle USB -muistitikun avulla. Varustettaessa puimuri GPS-paikannuksella tai IntelliSteer-automaattiohjauksella käyttäjä saa täsmäviljelyyn ohjelmiston ja haluttaessa myös koulutuksen. IntelliView-monitori kertoo myös polttoaineen kulutuksen, joka voidaan liittää lohkotietoihin viljelykustannusten seuraamiseksi

Reaaliaikaista kosteuden mittausta
Jatkuva kosteuden mittaus on satomittauksen tarkkuuden perusta. Puhtaan viljan elevaattorissa oleva anturi ottaa säännöllisin väliajoin kosteusnäytteitä, joiden lukema nähdään IntelliView-monitorissa hetkellisenä tai pidemmän ajan keskiarvona.

Tarkka satomittari
CX7/CX8-puimureiden satomittari tarvitsee kalibroinnin vain kerran kaudessa. Erittäin tarkka anturi on riippumaton viljalajista, ja se mittaa kaiken viljan, joka siirtyy elevaattorilta täyttöruuville.